22 - Dec - 2022

Evy uit V4 in actie voor het Prinses Máxima Centrum

Evy uit V4 is actief geld aan het inzamelen voor missie 538. De opbrengst gaat naar het Prinses Maxima Centrum. Zie haar persoonlijke verhaal hieronder en de link naar haar eigen pagina van de inzamelactie.

Here comes your own content.

Hoi ik ben Evy (15) en in mei 2021 kreeg ik Leukemie. Inmiddels ben ik alweer een jaar Leukemie vrij dankzij een fantastische nieuwe therapie, namelijk celtherapie. Samen met Frank Dane heb ik voor missie 538 💚💜 opnames gemaakt, waarin ik deze therapie uitleg en vertel waarom deze therapie zo belangrijk is. Deze zullen in de missie week online komen en zijn zeker de moeite waard om te bekijken 😃. Zoals je waarschijnlijk wel weet zamelt missie 538 geld in voor cleanrooms, zodat de therapie die ik vanuit Amerika 🇺🇸 gekregen heb ook in het Prinses Máxima Centrum 🧡 kan worden gemaakt. Samen willen we natuurlijk naar een toekomst waarin iedereen met kanker 100% kans heeft op een volledige genezing 🎗️ en waarbij de hoeveelheid chemo wordt beperkt. Jouw steun kan hier aan bijdragen, want deze cleanrooms zullen een belangrijke stap zijn!
Alvast heel erg bedankt.

Liefs Evy

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder