26 - Oct - 2023

Informatieavond USG 30 november 2023

De informatieavond voor ouders van groep 8 leerlingen vindt plaats op donderdag 30 november 2023 van 19.00 tot 21.00 uur.

Here comes your own content.

Programma informatieavond USG 30 november 2023

19.00 uur: Ontvangst met koffie of thee

19.10 uur: Opening door Stéphanie Bakker, rector

19.15 uur: De eerste klas op het USG door Paula Mostert, conrector onderbouw

19.45 uur: 1e ronde keuzeprogramma

20.30 uur: 2e ronde keuzeprogramma

Keuzeprogramma:

• De rol van de mentor in de onderbouw

• ‘Gymnasiaal’ op het USG

• ‘Wat kan er nog meer!’ HB, en dan?

• Het USG door de ogen van leerlingen

• Het USG door de ogen van ouders

• Wandelen door de school met een schoolleider

Inloop:

· Vragen over extra ondersteuning

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder