Lees de eerste editie van NUOVO NU

De allereerste NUOVO NU is er! In dit magazine lees je alles over de mooie dingen die we doen op onze scholen.

Denk aan het verbeteren van de basisvaardigheden en het zoeken naar contact in plaats van controle. Met als ‘coverstory’: hoe docenten en leerlingen samen sterk staan voor mentale gezondheid op onze scholen. Alle NUOVO-medewerkers ontvangen het magazine deze week thuis in de bus. NUOVO NU is volledig CO2-neutraal gedrukt en verpakt in suikerrietfolie. NUOVO NU is ook online leesbaar en in die vorm bovendien verrijkt met veel videomateriaal. Lees het magazine hier online.

Veel dank aan alle enthousiaste docenten, leerlingen, schoolleiders en medewerkers die hun verhaal deden voor deze eerste editie van het NUOVO NU magazine!

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder