02 - Feb - 2024

NUOVO Campus is live!

NUOVO Scholen is een onderwijsorganisatie waar niet alleen onze leerlingen leren. Zelfontwikkeling en verdieping in het vak is ook voor onze eigen collega's essentieel. Om deze reden is er afgelopen maanden hard gewerkt aan NUOVO Campus: hét platform voor leren en ontwikkelen binnen NUOVO.

Méér dan een vak uitoefenen

Met NUOVO Campus bieden we onze collega's een waardevol aanbod om te werken aan hun persoonlijke én professionele ontwikkeling. Zo kun je je bijvoorbeeld specialiseren tot expert op het gebied van curriculumontwikkeling of meedoen aan het traject Unbreakable NUOVO van ex Special Forces militair Sander Aarts.

Kennisdelen en ervaringen uitwisselen

Het aanbod van Campus is gebaseerd op gedeelde behoeftes vanuit scholen en wetenschappelijke inzichten. Met NUOVO Campus worden succesvolle concepten en leerlijnen vanuit de scholen breder beschikbaar. Zo bieden we collega's de mogelijkheid om schooloverstijgend te leren en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Ben je benieuwd geworden naar NUOVO Campus? Neem dan eens een kijkje via: www.nuovocampus.nl

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder