Wat is MPower?

Het Pouwer College heeft samen met het Trajectum College (vmbo) de praktijkgerichte leerroute MPower ontwikkeld. Dat betekent dat je onderwijs volgt op de locatie van het Trajectum College.

Here comes your own content.

Binnen MPower kan je als leerling van het praktijkonderwijs vakken volgen op vmbo-niveau. Want binnen MPower is het onderwijs en de begeleiding afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorstromen naar het mbo als jij daaraan toe bent. En je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over MPower? Kom ons bezoeken op de open dag of schrijf je in voor een open lesmiddag!

Open dag

Aanmelden niet nodig

20 januari
Van 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Vader Rijndreef 7-9, 3561 XB Utrecht

Open lesmiddagen

Aanmelden verplicht via jouw basisschool of mail naar dessing@trajectum-college.nl

Woensdag 28 februari
Van 13:00 - 15:00 uur

Vrijdag 15 maart 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder