Werken bij NUOVO

Welkom bij NUOVO Scholen!

Een toonaangevende werkgever in het openbaar voortgezet onderwijs voor de stad en regio Utrecht. Onze vijftien scholen bieden samen onderwijs aan ruim 12.000 leerlingen. Op alle niveaus, vernieuwend en gedegen. We zoeken actief de verbinding met de samenleving en richten ons op het onderwijs van morgen. Wil jij hier samen met ons aan meewerken? Bekijk dan de vacatures op onze scholen of het bedrijfsbureau.

Wie zijn je collega’s?

Bij NUOVO maak je onderdeel uit van een community van meer dan 1500 collega’s, verdeeld over vijftien scholen. Iedere dag weer zetten wij ons in om leerlingen te laten groeien, zodat zij met een mooi diploma op zak én vol vertrouwen de wereld tegemoet gaan. Om dat te kunnen doen stimuleren wij ook de ontwikkeling van onze collega's. Er is ruimte voor ambities, voor zowel persoonlijke als professionele groei. En door de grote verscheidenheid tussen onze scholen, is er altijd wel een passende plek te vinden om verder te groeien. Bekijk hier een aantal verhalen van collega's.

Meer weten?

Wil je meer weten over een van onze scholen of hoe wij de wereld zien? Kijk dan hier en lees meer over waar wij voor staan.