Bestuursverslag 2023; samen leren!

Bij NUOVO Scholen werken we elke dag samen om onze visie en kernwaarden waar te maken. Vanuit onze onderwijsvisie zetten we ons in voor een sociale en duurzame samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen.

Hoewel we graag vooruitkijken, vinden we het ook belangrijk om stil te staan en terug te blikken. Zo markeerde 2023 het einde van het Strategisch Beleidskader ‘Meer dan een diploma’. We hebben veel bereikt en zijn klaar voor de volgende stap met het beleidskader ‘Lerend de wereld bewegen’.

In 2023 hebben we belangrijke stappen gezet in onderwijs en werkgeverschap. Initiatieven zoals het leerlingfestival U-Decide en de aanpak van basisvaardigheden waren essentieel. We hebben het lerarentekort aangepakt door onderzoek en samenwerking met lerarenopleidingen, wat leidde tot nieuwe opleidingsroutes. Daarnaast hebben we projecten opgezet voor de mentale gezondheid van leerlingen en medewerkers.

Wil je meer lezen over onze terugblik op 2023? Deze vind je samen met de financiële verantwoording in het NUOVO Scholen bestuursverslag 2023.

Ook interessant