Openbaar Lyceum Zeist

Het Openbaar Lyceum Zeist is een middelgrote school voor havo, vwo en gymnasium. Het schoolgebouw ligt prachtig in de bossen op het Landgoed Schoonoord bij Zeist. We vormen met elkaar een hechte schoolgemeenschap waar wederzijds respect en verdraagzaamheid hoog in het vaandel staan.

Onze school verwacht van de leerlingen niet alleen dat ze uitstekende prestaties willen leveren in de schoolvakken, maar ook dat ze hun talenten breed willen ontwikkelen. Zo zijn er in de onderbouw havo en vwo de profielen Sport en Expressie en kun je in de bovenbouw Sport en Kunst als examenvak kiezen. In de Havo Kansklas (leerjaar 1) krijg je extra ondersteuning om te onderzoeken of havo bij je past.

Voor leerlingen die meer kunnen en willen, is er gymnasiumxtravanaf klas 1. Dat is speciaal bedoeld voor leerlingen met een brede interesse en die wel van een extra uitdaging houden. Je krijgt natuurlijk Latijn en Grieks en leert ook onderzoeken en nadenken over actuele onderwerpen. Er is ook voldoende tijd voor expressie en sport.

Het Openbaar Lyceum Zeist is een fijne school met een breed onderwijsaanbod, een enthousiast team van docenten en veel leuke leerlingen. Je zult je er snel thuis voelen.

Blikkenburgerlaan 2
3703 CV Zeist

Telefoon
030 691 4518

E-mailadres
info@openbaarlyceumzeist.nl

website
www.openbaarlyceumzeist.nl

Sharepoint
Inloggen in mail of sharepoint