UniC

UniC is een openbare school met vernieuwend, eigentijds onderwijs voor havo/vwo. Samenwerken staat voorop bij UniC. Kennisverwerving gaat er hand in hand met samenwerkend leren, persoonlijke groei en het ontwikkelen van sociale vaardigheden en talenten.

UniC wil laten zien dat leerlingen een havo- of vwo-diploma kunnen halen met méér waarde. Leerlingen worden mondige burgers die hun weg weten te vinden in de multimediamaatschappij en die weten hoe ze samen met anderen resultaten kunnen boeken.

UniC werkt met 'team teaching' in plaats van vaste docenten voor vaste lessen. Er is geen schoolbel en de kinderen werken in hun eigen tempo en op hun eigen manier aan de leerstof. UniC heeft ook geen traditionele klaslokalen. Leerlingen werken op overlegplekken en in flexibele werkruimten.

Het onderwijs op UniC wordt niet gegeven in vakken, maar in leergebieden. Bijvoorbeeld het leergebied natuur waar de natuurwetenschappen centraal staan. Binnen dat leergebied werken leerlingen via thema's aan biologie, natuurkunde en scheikunde.

Op UniC is elke leerling is uniek. Daarom stimuleert de school de ontwikkeling van unieke talenten, interesses en vaardigheden.

Van Bijnkershoeklaan 2
3527 XL Utrecht

Telefoonnummer
030-28 43 100

E-mailadres
info@unic-utrecht.nl

Website
www.unic-utrecht.nl

Sharepoint
Inloggen in mail of Sharepoint