Blacklight toernooi

Maandag 20 februari en dinsdag 21 ferbruari was het dan eindelijk zover: HET BLACK LIGHT TOERNOOI. Alle onderbouwklassen kwamen in actie.

Voor klas 1 stond dodgeball op het programma, voor klas 2 volleybal en voor klas 3 basketbal. Afgelopen weken hebben de leerlingen hard getraind om toe te werken naar het toernooi en dit was terug te zien op de velden! Naast dat de zalen volledig in NEON kleuren waren ingericht mochten de leerlingen zichzelf ook sminken en versieren met hun eigen kleding, tape, verf en wol. Dit resulteerde in een aantal mooie foto's. Wij hebben ervan genoten, op naar volgend jaar!!!


Ook interessant

Van anti-pestcampagnes op school om ongelijkheid te verminderen tot zelf geschreven liedjes en spoken words. Leerlingen presenteerden dit en nog veel meer tijdens het EOTO ConnectFest op woensdag 5 juni in het Huis van Utrecht.

Lees verder

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder