Cambridge graduation

Afgelopen schooljaar heeft wederom een groep H4- en V5-leerlingen, aangevuld met een aantal BPS leerlingen, zich op school voorbereid op het Cambridge examen.

Het examen vond plaats in juni en werd in Utrecht afgenomen door de British Council. In de zomervakantie ontvingen de leerlingen hun resultaten. Op 19 september volgde een feestelijke uitreiking in de aula in het bijzijn van heel veel familie en vrienden. We zijn ontzettend trots op deze groep excellente leerlingen die naast de drukte van een gewoon schooljaar ook nog eens een extra uitdaging op zich namen.

Congratulations everyone! Well done!

Ook interessant

Van anti-pestcampagnes op school om ongelijkheid te verminderen tot zelf geschreven liedjes en spoken words. Leerlingen presenteerden dit en nog veel meer tijdens het EOTO ConnectFest op woensdag 5 juni in het Huis van Utrecht.

Lees verder

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder