Day for Change

De kogel van Day for Change is door de kerk!

Uit de 3mavo-klassen is de afdelingswinnaar voor de mavo de groep van Daniek Dijkstra, Adam Dijkstra en Joris Ruijter verkozen. Zij hebben met herbruikbare materialen fantastisch mooie onderzetters en borrelplanken gemaakt en op Red Nose Day verkocht. De bedrijfsnaam van hen was Happy Coasters.

Uit alle 3havo- en 3vwo-klassen is het groepje van Ifeoluwa Peelen, Ivo van Hall en Thomas Pronk de afdelingswinnaar havo/vwo geworden. Zij hebben uit resthout van de Gamma uit Nieuwegein een modern, fraai vormgegeven en handgemaakt schaakspel geproduceerd en verkocht. De naam van hun onderneming is ‘Recheck en win’.

Wij feliciteren beide groepen met dit geweldige resultaat. Zij hebben veel energie en tijd in dit project gestoken, maar het resultaat en presentatie zijn dan ook meer dan top geworden. Proficiat!!

Beide afdelingswinnaars dingen op een later tijdstip mee voor de NUOVO-prijs en mogen daarna ook nog eens meedoen om de strijd de landelijke winnaar van Day for Change te worden. Veel succes met deze geweldige uitdaging.

Ook interessant