De Trajectum D&P PRMV ontwerpwedstrijd

We zijn een ontwerp wedstrijd bij D&P PRMV (Product Maken en Verbeteren) gestart. Bij deze eerste editie gaat het om een telefoonsteun/standaard. Hierbij gaan onze 3de jaars uit t3a, t3b, t3g en t3f een ontwerp proces doorlopen.

Per klas komt er een winnaar uit die een prijs wint.

Van de winnaars word er een grote winnaar gekozen! De jury wordt gevormd door ouders, de teamleiders en de directeur.

Het eindresultaat wordt via een rubric beoordeeld voor een cijfer die telt voor het examen. Voor de wedstrijd worden de eindresultaten beoordeeld op originaliteit, gebruiksvriendelijkheid, uitvoering en uiterlijk. Wij hebben al gezorgd voor een passende prijs voor de winnaars.

Voor deze wedstrijd gaan onze leerlingen onderzoek doen naar waar hun steun aan moet voldoen en welke materialen ze hier het beste voor kunnen gebruiken.

Hiervoor hebben ze kennis van opgedaan tijdens de lessen van PRMV door opdrachten te maken met verschillende materialen. Deze kennis kunnen ze nu gaan toepassen.

Hierbij hebben ze alle faciliteiten tot hun beschikking die het Trajectum te bieden heeft. Van kennis tot machines zoals 3D printers, lasersnijder, elektrische figuurzaag maar ook het handgereedschap.

Het gaat een spannende strijd worden (gelukkig zonder slachtoffers).

Een ieder mag zijn of haar favoriete team uiteraard ondersteunen met goede tips en support.

We houden jullie op de hoogte via de website.

We dagen de 2de jaars leerlingen uit om een leuk voorstel voor de wedstrijd van volgend jaar te doen.

Voor de jury willen we hier een oproep doen aan ouders die het leuk vinden om mee te doen. Je kunt je aanmelden via eblock@trajectum-college.nl of via 030-2646100. Aanmelden via de mentor kan ook.
De beoordeling is op woensdag 25 mei 18.30 uur - 20.00 uur onder het genot van een koffie en thee met iets lekkers. We ontvangen u graag.

Ook interessant