Examengala

Op 25 mei was het Examengala voor onze HAVO 5 en VWO 6 leerlingen. Tijd voor hun welverdiende 'moment of fame' op de rode loper!

Vorige week woensdag 25 mei vond het jaarlijkse Examengala plaats. Hoe leuk is het als je net je examens hebt afgerond (met de nadruk op nét, want die dag werden er nog examens gemaakt) en je kunt 's avonds lekker feesten!

Bij een gala hoort natuurlijk een gala-waardige ontvangst. Dat betekent muziek, een aankondiging, een CO2 kanon, fans langs dranghekken en natuurlijk een rode loper.

In een bijzondere stoet kwamen alle leerlingen naar school gereden. Onder andere een brandweerwagen, limousine, paardentrailer, Deux Chevaux en een camper kwamen voorbij. Onder luid applaus en enthousiaste aankondiging stapten ze uit, waarna zij hun 'moment of fame' hadden op de rode loper. Hun keurig gestylede haar werd vakkundig omhoog geblazen door een ietwat enthousiast afgesteld CO2 kanon en af en toe viel een klein drupje regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Al snel werd duidelijk dat alle leerlingen zich ontzettend hadden opgedoft en dat ze flink wat fans hadden verzameld. Er werden natuurlijk volop foto's gemaakt en er werd zichtbaar genoten.

Bij binnenkomst was er de mogelijkheid tot het maken van een officiële foto en onder het genot van een drankje betraden de leerlingen daarna de sfeervol aangeklede aula. De DJ draaide leuke dansmuziek en naarmate de zaal voller werd, kwamen de leerlingen meer los en kon het feest beginnen.

Nu is het wachten tot op 9 juni de uitslag bekend is!

Ook interessant