26 - Jan - 2024

Expeditie VOLT!

Het thema van deze Expeditie VOLT! is "Balans".

Here comes your own content.

Als je op een expeditie gaat, dan doe je kennis op of verdiep je jouw kennis over een bepaald onderwerp of thema.
Bij deze Expeditie VOLT! is het thema: balans. Tijdens de introductie van dit nieuwe thema krijgen de leerlingen een circus-workshop, je moet tenslotte balans houden op het touw of circusbal.
Maar balans kan nog veel meer zijn: balans tussen school en vrije tijd, balans tussen actie en rust, balans in jouw uitgaven en inkomsten, etc.


Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder