20 - Dec - 2022

Finale Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022

Vrijdag 16 december was de finale van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022 in Azotod. LRC leerlingen wonnen met hun band The Spacemen de publieksprijs!

Here comes your own content.

Met maar liefst 34% van de stemmen won afgelopen vrijdag The Spacemen de publieksprijs tijdens de finale van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022!

The Spacemen bestaat uit leerlingen van het Leidsche Rijn College. Bandleden Hannah van Veldhuizen, Koen Goedegebuure, Koen van Kats, Charlotte van Nunen en Sophie Prinsenberg, GEFELICITEERD!

Bekijk hieronder het winnende optreden:

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder