12 - Jun - 2023

Gala VOLT! Toekomstmakers

Mooie auto's, sjieke kleding, rode loper .... Gala op VOLT!

Here comes your own content.

De eindexamens zitten er op, nu nog wachten op de uitslagen. Ondertussen even de spanning van je af dansen op het jaarlijkse gala van leerjaar 4. Onder grote belangstelling kwam de stoet met bijzondere voertuigen langs, waarna de dames en heren examenkandidaten in hun mooiste pakken de rode loper betraden. In een mooi versierde zaal was het dansen, showen, kijken, lachen, ontspannen. Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de vele medewerkers die mee geholpen hebben om dit tot een succes te maken.

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder