Groep 8: kom woensdag 19 januari je open dag-tasje halen!

In aanloop naar de open dag - 20 januari - hebben we voor basisschoolleerlingen een (goedgevuld!) open dag-tasje gemaakt. Wil je graag zo’n tasje? Kom er dan eentje halen op woensdag 19 januari tussen 15.00-16.30 uur!

In het tasje zitten leuke attenties en opdrachtjes die thuis achter het scherm gemaakt kunnen worden, tijdens je bezoek aan onze online open dag. (Let op: we hebben veel tasjes, maar die raken uiteindelijk een keer op.)

De open dag vindt, net als vorig jaar, ook dit jaar online plaats. Op 20 januari van 16.00 - 20.00 uur kunnen basisschoolleerlingen, ouders en andere belangstellenden onze speciale open dag-website bezoeken via deze site. Op deze plek komt de link naar de open dag-website te staan.

Liever hadden we bezoekers in onze school (net prachtig verbouwd!) ontvangen. Toch doen we ons best om jullie digitaal zoveel mogelijk het gevoel te geven ‘live’ erbij te zijn. Hoe?

• Via een stream die continu loopt kunnen bezoekers ‘meelopen’ met een rondleiding door het gebouw en een kijkje nemen in de vaklokalen waar collega’s aan het werk zijn voor de open dag.

• Ieder vak heeft op de site z’n eigen pagina. Daarop is veel informatie te vinden zoals leerlingenwerk, filmpjes, voorbeelden van lesmethodes, leuke opdrachten, etc. Via Teams een kijkje worden genomen in de diverse vaklokalen. Prangende vraag? Die is eenvoudig te stellen via de chat aan een van de docenten of een leerling. En heb je er echt zin in? Doe dan mee aan een (online) lesje!

• De schoolleiding heeft een eigen pagina. Bezoekers kunnen makkelijk in contact komen met de rector of een conrector via de chat of een 1-op-1 Teamsmeeting.

Zo is er tijdens de open dag toch veel bedrijvigheid op school – binnen de restricties – waar online bezoekers deelgenoot van kunnen zijn.

Meer informatie over de voorlichtingsactiviteiten van het Leidsche Rijn College vindt u hier.

Ook interessant