Introductieavond voor nieuwe brugklassers

20 en 24 juni zijn de introductieavonden voor onze nieuwe brugklassers. Ouders krijgen bericht over wanneer hun kind op school wordt verwacht.

Het waren spannende tijden voor veel leerlingen uit groep 8 (en hun ouders). De keuze voor de middelbare school moest worden gemaakt! We zijn overspoeld met aanmeldingen maar erg blij dat we alle kinderen in de eerste en de tweede ronde een plekje hebben kunnen geven zodat niemand de kans liep om voor een tweede keer te worden uitgeloot.

Op donderdag 20 juni en maandag 24 juni zijn weer onze traditionele 'veteravonden'. De nieuwbakken brugklassers maken kennis met elkaar, hun klas en hun mentoren. En ze krijgen van ons - ieder jaar vaste prik - felgroene LRC-veters om in hun schoenen te rijgen zodat ze elkaar in de zomervakantie kunnen herkennen als toekomstig 'LRC-ganger'.

Op beide data zijn er 2 bijeenkomst, een van 17.00 tot 18.30 uur en een van 19.00 tot 20.30 uur. Ouders krijgen uiterlijk 14 juni van ons bericht op welke van beide dagen en op welke tijdslot hun kind op school wordt verwacht. We zijn ons ervan bewust dat sommige kinderen op kamp zijn op dat moment (of een andere activiteit hebben). Wij kunnen daar helaas geen rekening mee houden, daarvoor zijn er teveel verschillende kampen met diverse data en teveel kinderen in een klas met diverse activiteiten. Wij hopen dat een kind zijn/haar kamp of activiteit voor een paar uurtjes mag verlaten om zo bij de eerste kennismaking met de klas te zijn.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ook interessant