07 - Dec - 2023

Kom je op 20 januari ook naar onze open dag?

Hallo toekomstige brugklasser! Een nieuwe school kiezen voor de komende jaren is best spannend. Je krijgt nieuwe vakken, veel verschillende docenten en veel nieuwe leerlingen in de klas. Het is dus een heel goed idee om even sfeer te komen proeven. We laten de school graag aan je zien.

Here comes your own content.

Tijdens de Open Dag ga je ontdekken wat onze school zo speciaal maakt. Je kan rondkijken in de lokalen en op het terrein, praten met onze docenten en kennismaken met ons Sportprofiel, Expressieprofiel, GymnasiumXtra en allerlei andere activiteiten die wij aanbieden. Ontdek zelf waarom leren bij ons zo leuk is! Trek je nieuwsgierige schoen aan en laat je enthousiasme de vrije loop. Geniet van deze dag en stel gerust vragen. Wij hopen dat je de warmte en energie van onze school zult voelen. 

Wil jij (of misschien je ouders) voor de Open Dag of juist daarna nog meer weten? Er zijn op 12 december en 29 februari informatieavonden. Op 31 januari is er een meeloopmiddag. Kijk bij 'kom langs' voor meer informatie. 

Tot snel bij het OLZ! 

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder