Kom naar de open lesmiddag!

Op dinsdag 27 februari 2024 (13.30-15.30 uur) = VOL en op woensdag 6 maart 2024 (13.30-15.30 uur) organiseren we de open lesmiddag. Tijdens de open lesmiddag kan je de school nog een beetje beter leren kennen en het onderwijs op UniC zelf ervaren. Doe je mee?

Inschrijven Open lesmiddag

  • Inschrijven voor de open lesmiddag voor dinsdag 27 februari 2024 is niet meer mogelijk omdat het programma vol zit. Natuurlijk kan het zijn dat er een plekje vrij komt. Klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst. Uiterlijk maandag 26 februari a.s. hoor je tussen 12.00-13.00 uur of je alsnog kan aansluiten bij de open lesmiddag van 27 februari.
  • Inschrijven voor de open lesmiddag van woensdag 6 maart 2024 is niet meer mogelijk omdat het programma vol zit. Natuurlijk kan het zijn dat er een plekje vrij komt. Klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst. Uiterlijk dinsdag 5 maart a.s. hoor je tussen 12.00-13.00 uur of je alsnog kan aansluiten bij de open lesmiddag van 6 maart.

In verband met beperkte plaatsen is inschrijving voor de open lesmiddag verplicht.

Ook interessant

Van anti-pestcampagnes op school om ongelijkheid te verminderen tot zelf geschreven liedjes en spoken words. Leerlingen presenteerden dit en nog veel meer tijdens het EOTO ConnectFest op woensdag 5 juni in het Huis van Utrecht.

Lees verder

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder