Lief klein kuikentje

Net geboren: leuke, kleine, donzige kuikentjes.

In het biologielokaal zijn 5 kuikentjes geboren. De broedstoof werd door de leerlingen goed in de gaten gehouden. Een paar dagen terug zag je de eerste barstjes in de eierschaal en nu lopen en piepen ze lekker rond. Nog even mogen ze op VOLT! blijven, daarna gaan ze naar een kippenren bij de boer.

Ook interessant

Van anti-pestcampagnes op school om ongelijkheid te verminderen tot zelf geschreven liedjes en spoken words. Leerlingen presenteerden dit en nog veel meer tijdens het EOTO ConnectFest op woensdag 5 juni in het Huis van Utrecht.

Lees verder

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder