LRC Kerstmarkt 2022

De kerstvakantie staat op het punt te beginnen, maar natuurlijk niet voordat we traditiegetrouw het jaar afsluiten met de kerstworkshops en kerstmarkt!

Vrijdag 23 december nemen alle leerlingen deel aan een workshop naar keuze. Zij hadden keuze uit maar liefst 57 verschillende workshops! Denk hierbij aan kerststukjes maken, deelname aan een koor, wandklimmen, squashen, beachvolleyballen, oliebollenclub, karaoke, gezelschapsspellen, armbandjes maken, badmintonnen, debatteren, pub quiz en een filmhuis met kerstfilms. Kortom: voor ieder wat wils!

Na de handwerk-workshops hebben we een mooie opbrengst aan handgemaakte items die de makers aansluitend verkopen op de sfeervolle kerstmarkt in de aula. De opbrengst van de kerstmarkt gaat 100% naar het goede doel. Dit jaar zijn dat Edukans en de Voedselbank.

Er is ook een inzameling van etenswaren voor de Voedselbank. Er worden houdbare producten verzameld en direct na de kerstmarkt wordt alles naar de Voedselbank gebracht.

Alle leerlingen zijn hierbij van harte uitgenodigd, en mocht u het als ouder/verzorger/broer/zus ook leuk vinden, kom dan gerust een kijkje nemen. Onder het genot van een warme chocolademelk en lekkere versnapering waant u zich al snel in (vr)olijke kerstsferen.

Voor nu wensen wij iedereen veel plezier tijdens de workshops en op de kerstmarkt!

Alvast een hele fijne vakantie en mooie feestdagen gewenst.

Tot in het nieuwe jaar!

Ook interessant