LRC reünie 6 okt jl.

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Bij het terugzien van de foto’s hebben we regelmatig gedacht: “Oh, was die er ook? Wat jammer dat ik die niet gesproken heb!” of “Ik had zo graag die ene leerling willen vertellen dat…(ik nog steeds haar pet van Charles Bovary gebruik/ ik nog steeds haar Rome-beker op mijn bureau heb staan)”, “Ach, helemaal vergeten te vragen of…(de studie verloskunde bevalt)”.

Wij hebben enorm genoten en alle aanwezigen volgens ons ook. Om dit gevoel nog een beetje vast te houden, hebben wij hen gevraagd  een mooi of leuk moment of een bijzonder gesprek van de reünie met ons te delen. Wij gaan alle verhalen bundelen, foto’s toevoegen en op deze manier een permanente herinnering maken van deze geweldige dag.

Alle aanwezigen hebben inmiddels een mail ontvangen met een link naar de foto’s die op die dag gemaakt zijn.

Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Chantal Bonekamp en Gritty ter Steege

Ook interessant