07 - Nov - 2023

LRC reünie 6 okt jl.

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Here comes your own content.

Bij het terugzien van de foto’s hebben we regelmatig gedacht: “Oh, was die er ook? Wat jammer dat ik die niet gesproken heb!” of “Ik had zo graag die ene leerling willen vertellen dat…(ik nog steeds haar pet van Charles Bovary gebruik/ ik nog steeds haar Rome-beker op mijn bureau heb staan)”, “Ach, helemaal vergeten te vragen of…(de studie verloskunde bevalt)”.

Wij hebben enorm genoten en alle aanwezigen volgens ons ook. Om dit gevoel nog een beetje vast te houden, hebben wij hen gevraagd  een mooi of leuk moment of een bijzonder gesprek van de reünie met ons te delen. Wij gaan alle verhalen bundelen, foto’s toevoegen en op deze manier een permanente herinnering maken van deze geweldige dag.

Alle aanwezigen hebben inmiddels een mail ontvangen met een link naar de foto’s die op die dag gemaakt zijn.

Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Chantal Bonekamp en Gritty ter Steege

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder