LRC Reünie: Feest der Herkenning

Dit jaar bestaat het Leidsche Rijn College 25 jaar, reden voor een feestje. Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober een reünie!

Dit jaar bestaat het Leidsche Rijn College 25 jaar, een mijlpaal die wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober een reünie voor iedereen die op het LRC les heeft gehad, les heeft gegeven of op enige andere manier betrokken is (geweest) bij het LRC. Het wordt een feestelijk weerzien, passend bij de feesttraditie die wij op het LRC kennen. Het motto van de reünie is dan ook:

Feest der Herkenning

Programma vrijdag 6 oktober:

14:30 uur:        Informele ontvangst (voormalig) medewerkers
16:00 uur:        Ontvangst oud-leerlingen
16:30 uur:        Officiële opening
16:45 uur:        Les van een (voormalig) docent / foto- en filmpresentaties
18:00 uur:        Tijd voor een ‘rijdend’ diner
20:00 uur:        Swingend vervolg van de reünie
23:00 uur:        Afsluiting

Het informele programma staat vooral in het teken van elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en elkaar prachtige anekdotes vertellen. Kortom: weer even onderdompelen in die fijne LRC-sfeer, de lucht opsnuiven die bij het LRC hoort en elkaar in de armen sluiten zoals je dat wellicht ooit hebt gedaan. 
Oude liefde roest niet, zeggen ze.

Meer informatie en aanmelden kan via: reunielrc.nl.

We gaan er samen een onvergetelijke reünie van maken!

Met wie kom jij herinneringen ophalen?

Tot 6 oktober!

De reüniecommissie
Gritty ter Steege, Chantal Bonekamp en Jurrien Meijer

Ook interessant

Vlak voor én na de meivakantie zijn onze leerlingen uit leerjaar 1 en 2 op een bliksemstage geweest van JINC. Door middel van een bliksemstage krijgen leerlingen een beeld van verschillende beroepen en van hun eigen interesses en kwaliteiten. Dit kan weer helpen bij het kiezen van een profiel of...

Lees verder

Jongeren zelf verantwoordelijk maken voor het oplossen van incidenten, hoe doe je dat? In samenwerking met Stichting Halt traint Stichting Jongerenrechtbanken tweede- en derdejaarsleerlingen van VOLT! Toekomstmakers om conflicten binnen de school zelf op een duurzame manier aan te pakken. Het doel? We maken jongeren zelf verantwoordelijk voor het oplossen...

Lees verder

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder