Masterclass Toekomst

VOLT! organiseert diverse masterclasses voor leerlingen uit groep 8. Vandaag waren ze aanwezig op het toekomstplein

Op het toekomstplein kunnen leerlingen kennismaken met techniek en technologie, maar ook de "ouderwetse technieken" zoals solderen en zagen komen aan bod. Tijdens de masterclass hebben de leerlingen een zenuwspiraal gemaakt. Moeilijke vormen die je moet volgen zonder de draad aan te raken. Naast de technische kant van dit werkstuk moet er natuurlijk ook nagedacht worden hoe deze er uit ziet. Op de foto een van de creatieve creaties die een leerling gemaakt heeft.

Wil je ook masterclasses bezoeken? Kijk dan even op de site, er worden er meerdere per jaar georganiseerd, steeds met een ander onderwerp. 

Ook interessant

Van anti-pestcampagnes op school om ongelijkheid te verminderen tot zelf geschreven liedjes en spoken words. Leerlingen presenteerden dit en nog veel meer tijdens het EOTO ConnectFest op woensdag 5 juni in het Huis van Utrecht.

Lees verder

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder