Olympic moves - schoolvoetbal jongens

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de poule. In een spannende finale streden de mannen hard en door éen goal te maken, én zelf geen tegendoelpunt te krijgen, wisten we met 1-0 te winnen en zijn we verdiend door naar de halve finale!

Met klas 3-4 zijn we niet door naar de halve finale. Doordat verschillende spelers afgelopen weekend een blessure opliepen, kregen we nog late afmeldingen waardoor we wat moesten schuiven. Ondanks dat de jongens hard hebben gewerkt, waren we niet sterk genoeg om VOLT en College de Heemlanden te verslaan.

De laatste categorie van het zaalvoetbal was schoolteam jongens. De jongens zijn niet door naar de halve finale. In een poule van drie teams was PVO Utrecht het sterkste team en die bemachtigen een ticket voor de volgende ronde.

Ook interessant