Olympic Moves - schoolvoetbal meisjes

Onze meiden uit klas 1-2, 3-4 en het schoolteam zijn door naar de halve finale!

Op dinsdag 5 maart was de regiofinale voor de meiden schoolvoetbal bij het Veerhuis. Deze dag was georganiseerd door het Anna. De meiden uit klas 1-2 speelden in een poule van 5 teams. Ze speelden twee keer gelijk en wonnen twee keer. Zo kwamen ze in de finale terecht tegen VOLT! uit Utrecht. Deze finale wonnen de meiden heel knap met 1-0! Met goed voetbal en veel inzet zijn ze terecht door! 

De tegenstanders van de meiden uit klas 3-4 kwamen met te weinig man opdagen. Hierdoor konden ze niet spelen en dit was een teleurstelling. Ze gaan automatisch door naar de halve finale.

Het meidenschoolteam speelde ook geen wedstrijd. Hun tegenstander had eerder in de week al aangegeven niet te komen. Ook zij gaan dus automatisch door naar de halve finale.

Al onze meisjescategorieën spelen dus de halve finale en proberen zich te plaatsen voor de landelijke finale in Papendal!

Ook interessant

Vlak voor én na de meivakantie zijn onze leerlingen uit leerjaar 1 en 2 op een bliksemstage geweest van JINC. Door middel van een bliksemstage krijgen leerlingen een beeld van verschillende beroepen en van hun eigen interesses en kwaliteiten. Dit kan weer helpen bij het kiezen van een profiel of...

Lees verder

Jongeren zelf verantwoordelijk maken voor het oplossen van incidenten, hoe doe je dat? In samenwerking met Stichting Halt traint Stichting Jongerenrechtbanken tweede- en derdejaarsleerlingen van VOLT! Toekomstmakers om conflicten binnen de school zelf op een duurzame manier aan te pakken. Het doel? We maken jongeren zelf verantwoordelijk voor het oplossen...

Lees verder

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder