22 - Dec - 2023

Ontdek de Tech Tigers: Sportklas bij VOLT! Toekomstmakers

Benieuwd naar wat onze sportklas precies inhoudt? Maak kennis met de Tech Tigers, het team van enthousiaste leerlingen die een stapje extra zetten op het gebied van sport en bewegen! Wat zijn de Tech Tigers? In de sportklas van VOLT! Toekomstmakers krijgen leerlingen extra gymlessen bovenop het reguliere rooster. Dat betekent meer tijd om de coolste sporten te ontdekken en te beoefenen, allemaal onder de vlag van ons team, de Tech Tigers. Elke leerling draagt trots onze herkenbare sportoutfit, die zowel binnen als buiten de school gedragen kan worden. Na toelating ontvangt elke leerling deze complete outfit, inclusief een handige rugtas. Het doel van de sportklas is om leerlingen te ontwikkelen tot vaardige bewegers en lesgevers. Na vier jaar sportklas streven we ernaar dat leerlingen tenminste op mbo-niveau 2 zitten, klaar om door te stromen naar een MBO sportopleiding. Tijdens de lessen gaan we verder dan de standaard gymles, soms zelfs buiten de schoolmuren! Denk aan avonturen als skiën, mountainbiken, snorkelen, duiken en nog veel meer. Deze extra lesuren bieden niet alleen plezier en uitdaging, maar geven dus ook een voorsprong als je later een sportgerelateerde vervolgopleiding wilt volgen. De leerlingen gaan zich ontwikkelen op diverse gebieden, waaronder: - leiding nemen/geven - presenteren - plannen en organiseren - motorische vaardigheden verbeteren - doorzettingsvermogen - zelfstudie Voor wie is de sportklas? Voor iedereen die houdt van extra uitdaging! Als je het leuk vindt om een paar uur per week extra bezig te zijn met sport en bewegen, ben je van harte welkom. Ben je gemotiveerd en zit je in groep 8? Meld je dan aan! Ontdek de wereld van sport en avontuur met de Tech Tigers bij VOLT! Toekomstmakers.

Here comes your own content.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder