22 - Jan - 2024

Open dag 20 januari: een succes

Afgelopen zaterdag zijn er heel veel leerlingen met hun ouders op ons mooie terrein en in onze school op bezoek geweest. We vonden het leuk om jullie onze school te laten zien en te laten beleven. Er konden proeflesjes gevolgd worden en je kon meedoen aan diverse activiteiten.

Here comes your own content.

Bij het expressieprofiel mocht je je eigen tasje bedrukken, waar hele leuke ontwerpen gemaakt werden. En bij het sportprofiel mocht je onder andere tegen de klimmuur op klauteren.

Ook waren er dansvoorstellingen, mocht je zelf drummen in het muzieklokaal of aan bètaproefjes meedoen. Onze brugklasleerlingen hebben heel veel kinderen de school laten zien. Zo kon je onderweg tijdens de rondleiding van alles vragen aan iemand die de school goed kent.

Het was erg gezellig en we hopen op onze meeloopmiddag veel groep 8 leerlingen nog een keer terug te zien.

Inschrijven voor de meeloopmiddag op 31 januari kan nog tot en met aanstaande woensdag 24 januari. Kom jij ook?

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder