26 - Aug - 2022

Open dagen & informatieavond

Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar voor leerlingen van groep 8 is dit het jaar waarin er nagedacht wordt over de volgende stap: welke middelbare school past bij mij?

Wanneer leerlingen in groep 8 zitten, is de keuze voor de juiste middelbare school één van de belangrijkste keuzes voor ouders en leerlingen. Daarom organiseert het Leidsche Rijn College diverse momenten waarop zowel ouders als leerlingen kunnen kennismaken met de school. Zo is er een informatieavond voor ouders van groep-8-leerlingen en zijn er open dagen en lesmiddagen.

Daarnaast wordt op dinsdag 13 september voor basisschool leerkrachten en directie een zogenoemde scholenmarkt georganiseerd waar diverse middelbare scholen zich profileren. Door hier als professional informatie in te winnen, kan de leerkracht gericht meedenken met ouders en leerlingen, om hen te adviseren over de juiste schoolkeuze.

Hieronder een overzicht van de agenda. De informatie is ook te vinden via deze link.

Tot ziens op het Leidsche Rijn College!

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder