27 - Nov - 2023

Schaakteam LRC naar Finale TATAsteel toernooi!

Na twee succesvolle voorrondes heeft ons LRC-schaakteam zich opnieuw gekwalificeerd voor de finale, zoals ook vorig jaar het geval was.

Here comes your own content.

Op 18 januari, tijdens het TataSteel Toernooi, zullen Mylo, Ryan, Cem, Thomas (en als reserves Ensar, Yusuf en Bram) deelnemen aan de eindstrijd. Ze hebben zich geplaatst in de categorie VO II. Een geweldige prestatie waar we enorm trots op zijn!

Hoewel sommige van onze spelers in andere categorieën ook hard gestreden hebben, hebben ze zich helaas niet weten te plaatsen voor de finale. Op 8 december krijgen ze nog een kans tijdens de laatste voorrondes.

We kijken uit naar een succesvolle deelname aan de finale op 18 januari.

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder