27 - Nov - 2023

Schaakteam LRC naar Finale TATAsteel toernooi!

Na twee succesvolle voorrondes heeft ons LRC-schaakteam zich opnieuw gekwalificeerd voor de finale, zoals ook vorig jaar het geval was.

Here comes your own content.

Op 18 januari, tijdens het TataSteel Toernooi, zullen Mylo, Ryan, Cem, Thomas (en als reserves Ensar, Yusuf en Bram) deelnemen aan de eindstrijd. Ze hebben zich geplaatst in de categorie VO II. Een geweldige prestatie waar we enorm trots op zijn!

Hoewel sommige van onze spelers in andere categorieën ook hard gestreden hebben, hebben ze zich helaas niet weten te plaatsen voor de finale. Op 8 december krijgen ze nog een kans tijdens de laatste voorrondes.

We kijken uit naar een succesvolle deelname aan de finale op 18 januari.

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder