Wat is MPower?

Het Pouwer College heeft samen met het Trajectum College (vmbo) de praktijkgerichte leerroute MPower ontwikkeld. Dat betekent dat je onderwijs volgt op de locatie van het Trajectum College.

Binnen MPower kan je als leerling van het praktijkonderwijs vakken volgen op vmbo-niveau. Want binnen MPower is het onderwijs en de begeleiding afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorstromen naar het mbo als jij daaraan toe bent. En je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over MPower? Kom ons bezoeken op de open dag of schrijf je in voor een open lesmiddag!

Open dag

Aanmelden niet nodig

20 januari
Van 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Vader Rijndreef 7-9, 3561 XB Utrecht

Open lesmiddagen

Aanmelden verplicht via jouw basisschool of mail naar dessing@trajectum-college.nl

Woensdag 28 februari
Van 13:00 - 15:00 uur

Vrijdag 15 maart 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Ook interessant

Van anti-pestcampagnes op school om ongelijkheid te verminderen tot zelf geschreven liedjes en spoken words. Leerlingen presenteerden dit en nog veel meer tijdens het EOTO ConnectFest op woensdag 5 juni in het Huis van Utrecht.

Lees verder

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder