04 - Jan - 2024

Wat is MPower?

Het Trajectum College heeft samen met het Pouwer College de praktijkgerichte (vmbo) leerroute MPower ontwikkeld.

Here comes your own content.

MPower staat voor het vinden en activeren van je eigen kracht. Hoe we dat doen? Door jongeren de ruimte te geven om zichzelf, hun talenten én de wereld te ontdekken. Wij bieden geen traditioneel theoretisch onderwijs; bij ons draait het om directe toepassingen in de echte wereld. Naast theorielessen werk je aan levensechte opdrachten van bedrijven. Zo word je goed voorbereid op de beroepspraktijk. Wij zijn gericht op het klaarstomen van onze leerlingen voor een vervolgopleiding door ze levensechte opdrachten te laten maken. Zo hebben ze straks een stapje voor in “de echte / [de volwassen]” wereld!

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over MPower? Kom ons bezoeken op de open dag of schrijf je in voor een open lesmiddag!

Open dag:

Aanmelden niet nodig
20 januari 2024
Van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Vader Rijndreef 7-9, 3561 XB Utrecht

Open lesmiddag:

Aanmelden verplicht via jouw basisschool of mail naar dessing@trajectum-college.nl

Woensdag 28 februari 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Vrijdag 15 maart 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder