25 - Aug - 2023

We zijn weer begonnen

De eerste introductieweek zit er weer op

Here comes your own content.

Schooljaar 2023 is weer begonnen op VOLT! Traditiegetrouw zijn we gestart met een introductieprogramma om elkaar te leren kennen, vakantieverhalen uit te wisselen, weer in te loggen op de schoolsystemen en natuurlijk ook lekker sportief bezig zijn. Op vrijdag zijn de leerjaren 1 t/m 3 nog even lekker los gegaan op de verschillende opblaastoestellen. Schieten met een voetbal op een enorm dartbord, levend tafelvoetbal of de ronddraaiende armen van de "wipe-out" ontwijken. Keuze genoeg en aan de glunderende gezichten (en rode wangen) te zien, werd er volop genoten.

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder