25 - Aug - 2023

We zijn weer begonnen

De eerste introductieweek zit er weer op

Here comes your own content.

Schooljaar 2023 is weer begonnen op VOLT! Traditiegetrouw zijn we gestart met een introductieprogramma om elkaar te leren kennen, vakantieverhalen uit te wisselen, weer in te loggen op de schoolsystemen en natuurlijk ook lekker sportief bezig zijn. Op vrijdag zijn de leerjaren 1 t/m 3 nog even lekker los gegaan op de verschillende opblaastoestellen. Schieten met een voetbal op een enorm dartbord, levend tafelvoetbal of de ronddraaiende armen van de "wipe-out" ontwijken. Keuze genoeg en aan de glunderende gezichten (en rode wangen) te zien, werd er volop genoten.

Ook interessant

Afgelopen dinsdag 6 januari was het thesissymposium voor de U-Talentleerlingen uit klas 6, waarbij in Utrecht ongeveer 100 leerlingen uit de regio hun bevindingen hebben mogen presenteren.

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder

Deze zomervakantie organiseert It's My Child voor leerlingen van Ithaka weer een Zomerschool! It's My Child zoekt enthousiaste ouders die willen helpen organiseren. Zin in deze leuke, leerzame uitdaging?

Lees verder

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder