16 - Aug - 2022

Wijziging gebruikersnaam ouders in Magister per 22 augustus 2022

Vanaf deze datum kun je inloggen met je e-mailadres in plaats van[voorletter][achternaam]. Het wachtwoord blijft gelijk.

Per 22 augustus 2022 wijzigen de inloggegevens van ouders/verzorgers voor Magister. Vanaf deze datum kun je  inloggen met je mailadres in plaats van[voorletter][achternaam]. Het wachtwoord blijft gelijk. Magister wordt de enige manier waarop je de afwezigheid van een leerling kunt doorgeven. Meer over deze nieuwe manier van werken vind je onder ‘afwezig meldenl en in de nieuwsbrief van juli 2022

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Bij NUOVO Scholen vinden we oprecht contact en verbinding belangrijk. Vandaag gaan we in gesprek met één van onze medewerkers: Jeske Weerheijm, die sinds januari 2017 werkt als Expert maatschappij en docent Geschiedenis op UniC: ‘Het onderwijs is me met de paplepel ingegoten’

Lees verder