Wat hebben we jou te bieden?

In de loop der tijd hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die zich richt op het onderwijs van morgen.

NUOVO Scholen is een aantrekkelijke werkgever in het openbaar voortgezet onderwijs voor de stad en regio Utrecht. Bijna 10.000 leerlingen vallen onder onze verantwoordelijkheid. Vijftien middelbare scholen bieden samen praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum, gymnasium en internationaal georiënteerd onderwijs. Iedere school kent zijn eigen onderwijsmethode en doelgroep. Maar er is één verbindende factor: ze vormen samen NUOVO Scholen.

Medewerkers van NUOVO kennen hun leerlingen, weten wat hen drijft en wat ze nodig hebben. Collega's kennen elkaar, weten hoe ze kunnen samenwerken, elkaar ondersteunen, inspireren en stimuleren in hun ontwikkeling. Het draait op de scholen van NUOVO om lef, eigenheid en (leren) genieten. Leren om de verbinding te zoeken en een moreel kompas te ontwikkelen.

Als medewerker ben je niet alleen onderdeel van de school, maar ook van NUOVO Scholen. En dat heeft voordelen. We zijn oprecht geïnteresseerd in jou en stimuleren je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er is ruimte voor je proces en ambities. En met onze diversiteit en ontwikkeling in de onderwijsconcepten, scholen en schoolorganisaties zijn er diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Ben je benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Bekijk hier de verhalen van een aantal van onze medewerkers. Ze hebben ieder een eigen verhaal maar één ding gemeen: samen ontwikkelen.

Wil je direct onze vacatures zien? Klik dan hier.